9 Ocak 2014 Perşembe

BU PİSLİĞİ HALK TEMİZLEYECEK.......



Yolsuzluk, Yoksulluk, Zulüm Düzeninden Hesap Sormak İçin;
                                          Tüm Halkımızı;
11 OCAKTA ANKARA’DA YAPACAĞIMIZ ÖZGÜRLÜK, BARIŞ, DEMOKRASİ, ADALET VE EMEK MİTİNGİNE DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUZ.
                                              Değerli  Basın Emekcileri
On bir yıldır iktidarda bulunan AKP ve gizli ortağı Gülen Cemaati arasındaki ittifak çatırdadı; etrafa rüşvet, yolsuzluk, ihtilas (aşırma), irtikâp (yiyicilik) yayıldı.
Ağızlarını her açtıklarında “Allah, Peygamber, din, iman” sözleri dökülenlerin nasıl da dünya malına tamah ettikleri, nasıl da lüks ve şaşaa düşkünü oldukları, nasıl da paraya taptıkları bir bir ortaya döküldü.
Her iki tarafın birbiriyle ilgili iddialarını birer itiraf olarak kabul ediyoruz. Çünkü ikisinin de masum olmadığını, suç ortağı olduklarını; Yolsuzluk, yoksulluk, zulüm düzeninin sorumlusu olduklarını biliyoruz. Düne kadar rantı birlikte paylaşanlar şimdi birbirlerine darbe yapıyor, saray kavgasına tutuşuyorlar. Yolsuzluk ve kirlenmişliği artık gizleyemiyorlar. Her yerden pislik kokuları yükseliyor. Neoliberal ekonomi politikalarına, muhafazakâr toplum mühendisliği dayatmalarına karşı halkımız “Artık Yeter!” diyor!
Biz biliyoruz ki artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz, olmayacak.İktidarda on birinci yılını tamamlayan “AKP’nin Yeni Rejimi”nde emek yok, barış yok, demokrasi yok, adalet yok, özgürlük hiç yok!
Aylardır "Bu daha başlangıç" diyoruz.
Gün, hesap sorma günüdür!
Gün, eşit, özgür ve demokratik bir geleceğe dair umudu daha da büyütme günüdür!
Gün, isyanı hep bir ağızdan haykırma günüdür!
Gün, mücadeleyi büyütme günüdür!
KESK, DİSK, TMMOB, TTB olarak;
Tek bir istisna bile bırakmadan bütün yurttaşlarımızı yan yana gelip, omuz omuza vermeye;
11 Ocak 2014’te Ankara’da yapacağımız Yolsuzluk, Yoksulluk, Zulüm Düzeninden Hesap Sormak İçin; ÖZGÜRLÜK, BARIŞ, DEMOKRASİ, ADALET VE EMEK MİTİNGİ’ ni ülkenin her bir tarafında hep birlikte örgütlemeye, çoğaltmaya, büyütmeye, katılmaya çağırıyoruz!
ARTIK YETER! Bu pisliği halk 
                    MANİSA KESK ŞUBELER PLATFORMU ADINA
                    REMZİ ŞİRİN

Hiç yorum yok: