29 Mart 2008 Cumartesi

İLÇE VE İŞYERİ TEMSİLCİLERİNE ACİL ÇAĞRI

İLÇE VE İŞYERİ TEMSİLCİLERİNE

(ACİL VE ÖNEMLİDİR)

Konfedarasyonumuz KESK’in aldığı eylem kararında “ 01 Nisan 2008 Salı günü tüm illerde saat 14.00 da işyerlerinden çıkılarak(sevk almak vb olanaklar kullanılarak) alanlara çıkılacaktır.” denmektedir.
Söz konusu kararın Manisa’da hayata geçirilmesi için 29 Mart 2008 Cumartesi günü KESK Manisa Şubeler Platformu acil olarak toplanmış ve aşağıdaki eylem kararını almıştır.
Buna göre: SES üyeleri ve sağlık çalışanları olarak saat 13.00 dan itibaren sendikamız önünde toplanıp en geç saat: 13.20’de Eğitim Sen’e doğru yürünecek. Eğitim Sen kitlesi ile buluşulduktan sonra Manolya meydanına çıkılacaktır. Manolya Meydanında konuşmalar ve basın açıklaması yapıldıktan sonra takriben saat 15.00 da eylem sona erecektir.
Emek Platformu ile başladığımız SSGSS yasasına karşı eylemlerimiz KESK, DİSK, TMMOB, TTB ve TDB ile birlikte devam etmektedir.
Hükümetin uzlaşalım çağrısından bir şey çıkmamış ve sağlık hakkımız geleceğimiz karartılmaya çalışılmaktadır. Böyle bir günde tüm sağlık çalışanlarının alanlarda olması ve taleplerimizi haykırması oldukça önemlidir.
Hemen her gün haklarımız elimizden alınırken, yemeklerimiz paralı hale getirilirken sessiz kalmamızı, suskun olmamızı kimse bizden beklememelidir.
Tüm ilçe ve işyeri temsilcilerimizin katılım konusunda çaba göstermesi oldukça önemlidir.

GELECEĞİMİZİN KARARTILMASINA İZİN VERMEYELİM.

GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM.

UNUTMAYALIM BİZ KARŞI ÇIKARSAK YAPAMAZLAR...
YÖNETİM KURULU

Hiç yorum yok: